Kinderkleding

Kinderkleding die handgemaakt of uniek is

Kinderkleding is er zo veel. De laatste jaren zijn de merken wel verdubbeld. Heel veel nieuwe kinderkleding merken zijn er bijgekomen. Merkkleding voor kinderen uit andere landen zijn de laatste jaren ook veel te koop in ons land. Ik moet zeggen dat ik niet altijd alles mooi vind! Sommige combinaties zijn ronduit apart! Vroeger mocht je geen streepje met een ruitje of stippeltje combineren. Nu lijkt het wel hoe meer kleur en hoe meer patroontjes hoe beter. Ik mis soms wel de simpele kleding van 15 jaar geleden. Toen onze kids klein waren. Gewoon simpel. Zachte kleuren en een beetje klassiek. Ik hou van deze kinderkleding. Spaanse en Portugese kinderkleding hebben die klassieke uitstraling. Wij willen in de toekomst deze kleding ook in onze webshop gaan verkopen naast onze eigen handgemaakte kinderkleding.

Waarom handgemaakte kinderkleding van Chiz-Chic?

Handgemaakte babykleding zie je heel veel, maar handgemaakte kinderkleding niet. Wij maken in ons Chiz-Chic atelier de mooiste handgemaakte kinderkleding. We beginnen met rokjes en deze willen we in de toekomst uitbreiden met jurkjes en shirtjes. Wat het mooie hieraan is dat het geen massaproductie is. We kopen goede en vaak biologische stoffen en als deze stof op is dan is het op. Dus onze kinderkleding wordt in kleine oplages gemaakt. Dit is natuurlijk erg leuk want je kindje heeft echt iets heel bijzonders. De handgemaakte kinderkleding van Chiz-Chic  is dus een mooie keus. Uniek, handgemaakt en heel vaak duurzame stoffen.

Welke kinderkledingmerken hebben wij in ons assortiment?

We maken natuurlijk zelf kinderkleding, maar je kunt niet alles maken. Dus zoeken we steeds naar mooie aanvullingen op ons assortiment. Op dit moment verkopen we kleding van Mayoral, Le Chic, Oshkosh, Piccola Speranza en Maria Chicória. Veel van deze kledingmerken komen uit Spanje en Portugal.

Wat zijn de voordelen van handgemaakte kinderkleding?

Kinderkleding is erg afhankelijk van mode. Elk seizoen andere kleuren en andere type kleding. Wat als je daar nu niet zo van houdt? Bij een favoriet kledingstuk kan je het jaar erop dat niet meer krijgen. Bij handgemaakte kinderkleding kan je vaak hetzelfde kledingstuk bestellen, misschien niet meer in dezelfde stof maar wel hetzelfde model. Dat is natuurlijk super handig. Verder is het uniek. Worden er maar een paar van gemaakt en het steunen van een klein bedrijf is natuurlijk ook goed.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.