Met naam

Unieke en persoonlijke kraamcadeaus met naam

In de tijd dat onze dochter en zoon geboren zijn had je nog heel veel roze of blauwe kraamcadeaus. Geen cadeaus met naam. Ik heb er niet een gekregen. Achteraf vind ik dat wel jammer. Natuurlijk heb ik zelf voor hen een dekentje genaaid. Deze bewaar ik in een doos voor later. Ook een mooie herinnering maar niet met naam. Nu zie je wel veel verschillende newborn gifts met naam. Zo ontzettend leuk! Een kraamcadeau met de naam van de baby erop is uniek en persoonlijk. Het is een item die ouders kunnen bewaren als herinnering aan de geboorte van hun baby.

Er zijn zoveel opties als het gaat om kraamcadeaus met naam. Rompertjes met naam bedrukt, badjas waar de naam op geborduurd is, knuffels met geboortedatum en naam van de baby of gepersonaliseerde slabbetjes. Zo leuk is dit om te geven. Eigenlijk zijn de gepersonaliseerde kraamcadeaus altijd nuttige en praktische gifts. Dat is natuurlijk zeer welkom.

Je merkt ook echt dat mensen op zoek zijn naar een origineel kraamcadeau met naam. Ze zijn heel erg populair. Ook in onze webshop zie je dat dit toch wel de favoriete cadeaus zijn. Of een combinatie. Een artikel zonder naam en een artikel met naam.

Badcape met naam

Heel populair is de badcape met naam. Dit is zeker een voorbeeld van een praktisch en essentieel kado. De baby gaat regelmatig en bad en dan kan na het in bad gaan de baby heerlijk in de badcape worden gewikkeld. Deze kan je ook eerst even op de verwarming leggen zodat deze lekker opgewarmd is als de baby uit bad komt. Ook kan je een badcape gebruiken als wikkeldoek voor in de box. Met naam is dit item net even wat persoonlijker.

Rompertje met naam

Rompertjes of shirtjes met een leuke tekst of met de naam van de baby wordt ook heel vaak gegeven. Een rompertje meer geen probleem! Want het gebeurd regelmatig dat babys ‘s avonds al het derde rompertje aanhebben omdat de eerste twee al in de was moesten. Dus extra rompertjes zijn welkom! Zeker als het dan een gepersonaliseerd rompertje met naam is. Je kunt de naam laten borduren of laten drukken.

Gepersonaliseerde dekentjes of lakentjes

Leuk een opgemaakt bedje of wiegje in een nieuw kamertje en dan de naam van het kleintje op het lakentje of dekentje. Zo lief! Dit is juist een item dat heel veel wordt gebruikt en dat ook nog bewaard kan worden. Neem voor het lakentje katoen. Dit is niet te warm voor de baby. Dekentjes heb in verschillende soorten en maten. Dekentjes van fleece, katoen of gebreid. Deze zijn heel geschikt om te voorzien van naam.

Beer met naam

Je kent ze wel die hele zachte beren waar je alleen maar mee wilt knuffelen omdat ze zo zacht zijn! Baby’s zijn gek op knuffels. Daarom is dit ook een kraamcadeau dat graag gegeven wordt. De naam kan vaak op de voetjes of op een shirtje worden gedrukt. Naast beren zijn er nog genoeg knuffels die gepersonaliseerd kunnen worden.

Naast de top vier hierboven zijn er natuurlijk nog genoeg andere kraamcadeaus die gepersonaliseerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan speentjes, slabben, speelgoed en handdoeken. Keus genoeg dus.

Wat het belangrijkste is: zorg dat een kraamcadeau met naam persoonlijk is en uniek! Niets leuker dan dat jouw cadeau bewaard wordt!

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.