Tandendoosjes

Enig resultaat

Tandendoosjes: Bewaar de melktandjes van je kind op een leuke manier!

Wat zijn ze toch altijd leuk die kleine doosjes. Ze zijn gemaakt om er voor te zorgen dat de tandjes van je kindje bewaard blijven. Kinderen vinden het heel erg leuk als de eerste tand los zit. Dit moet je dan ook steeds horen en er zelf naar kijken. Ik krijg er altijd kriebels van in mijn buik als ik die wiebeltanden zie.

Kinderen vinden het vaak heel leuk om de melktandjes die los zitten of er al uit zijn gegaan aan iedereen te laten zien. Want dat is op de een of andere manier het teken dat ze groot worden. Dit is echt zo belangrijk! Opa en oma zijn de eerste die de tandjes mogen zien. Dan is het natuurlijk handig als je ze allemaal bij elkaar bewaard zodat je kindje ze niet kan kwijtraken.

Tanden doosjes heb je in verschillende soorten en maten. Vaak zijn ze van hout gemaakt maar je hebt ze ook wel van plastic of van zilver. Kies voor een duurzaam doosje die gemaakt is van kwalitatief hoogwaardige grondstof zodat het tandendoosjes lang mee gaat zodat de herinneringen hierin bewaard kunnen blijven. Sommige tanden doosjes hebben een schroefdop en andere een klikdop. De klikdop is het handigs want die kunnen ze er zelf afhalen. Tanden bewaardoosjes heb je met mooie geschilderde kleuren maar je hebt je ze ook met een dierenhoofdje op het dekseltje of zelfs een Nijntje. Er is zoveel keus dat er echt wel wat te vinden is wat je kindje leuk vindt.

De beste plek om een tandendoosje te bewaren is een droge plek. Bijvoorbeeld gewoon in een la of in een kast. Dit kan natuurlijk gewoon op de kamer van je kindje. Want dan kunnen ze steeds de tanden en kiezen tellen.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.