Bijzondere dagen

Bijzondere Feestdagen

Er zijn natuurlijk gedurende het jaar bijzondere Feestdagen die we landelijk vieren. Ook zijn er Feestdagen die er in de familie worden gevierd. Zoals jubilea en verjaardagen.

Jubileum cadeau

Een cadeau voor een jubileum is altijd leuk om uit te zoeken en te geven. Voor een huwelijks jubileum kan je een handdoek geven met een mooie geborduurde tekst erop. Dit kan je ook doen voor een jubileum voor het werk. Bijvoorbeeld 25 jaar in dienst.

Babyshower

Ook een bijzondere dag is het als er in een familie een baby wordt geboren. Dan kan je zulke leuke dingen bedenken om te geven. Een kraamcadeau of een 10 dagen kraammand die je met de hele familie maakt. In de kraamtijd mag er elke dag een cadeautje open gemaakt worden! Als er een babyshower of kraamfeest wordt gehouden dan is het natuurlijk leuk als je met een origineel en persoonlijk kraamcadeau komt. Dat kunnen wij natuurlijk maken.

Verjaardag

Voor kleine kinderen is een verjaardag heel erg belangrijk! Je kunt het klein vieren of juist heel erg groot. Voor groot en klein kan je altijd wel een passend verjaardagscadeau vinden. Voor kleine kinderen is bijvoorbeeld speelgoed een goed idee. Ga dan voor het duurzame speelgoed die je dan weer door kunt geven als je eigen kinderen er te groot voor zijn.

Zwangerschap

Als je zwanger bent dan is het natuurlijk heel leuk als je het aan je familie en vrienden bekend maakt op een bijzondere manier. Vaak zie je dat er een ballon wordt kapot geprikt en dat daar dan roze of blauwe glitters of papiertjes uit komen. Er zijn veel leukere manieren om te laten weten dat jullie zwanger zijn.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.