Lemon Beret

Lemon Beret

Lemon Beret is en Belgisch kinderkleding merk. En kenmerkt zicht door vrolijke kinderkleding. Kleding voor kinderen voor elke dag en ook nog eens betaalbaar. Kleding voor kids die tegen een stootje kunnen en waar je lekker mee kunt spelen. Een merk dat je goed kan mixen en matchen. Kleding voor meisjes met gezellige kleuren en leuke prints. Jurken, rokken, broeken en shirts. Voor jongens hebben ze ook veel leuke kleding. Broeken, shirt en blouses. Vooral de jongens polo’s zijn onze favoriet! Lemon Beret is een kindermerk dat graag gezellige kleuren met elkaar combineert. Hou je dus van kleur. Dan is dit Belgische kledingmerk voor jongens en meisjes echt een topper.

Hoe ziet de collectie Lemon Beret eruit?

Allereerst bestaat de collectie natuurlijk uit kleur. Mooie kleuren die heel mooi bij elkaar passen. Ook kleuren die je mooi kunt mixen en matchen. De collectie is voor jongens en meisjes en is te verkrijgen in de maten 3 tot 10 jaar. Dit is maat 98 tot en met 140.

Hoe valt de kinderkleding van het merk Lemon Beret?

De kleding van Lemon Beret valt eigenlijk altijd goed op maat. Twijfel je daar toch over bij een item. Stuur dan even een mailtje naar esther@BoetiekUniek.nl. Wij kunnen altijd iets opmeten.

Lemon Beret kinderkleding uitverkoop

Sale of uitverkoop van de laatste items kinderkledingcollectie hebben we om plaats te maken voor weer nieuwe items. Hoe leuk is het om Lemon Beret in de aanbieding te kunnen kopen. Houd onze uitverkoop in de gaten.

Meer informatie of contact?

Wil je wat advies of heb je een vraag bij het uitkiezen van de kleding van Lemon Beret? Twijfel je of een item wel geschikt is als cadeau of wil je gewoon nog even de maat checken? Neem dan contact met ons op. Ons mailadres is esther@BoetiekUniek.nl of bel ons op het nummer +31 620465727.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.