Meisjes

Kraamcadeau meisje – Leuke cadeau-ideeën voor een pasgeboren meisje

Een kraamcadeau vinden voor een pasgeboren meisje is lastig. Er is heel veel keus. En waar je ook rekening mee moet houden is dat het wel handig is als je een beetje weet waar de kersverse ouders van houden. Je kunt wel een babyrompertje met een kraagje heel leuk vinden maar als degene voor wie je het kraamcadeau koopt alleen maar van stoer houdt dan is dat natuurlijk helemaal niet leuk! Ze gaan het rompertje dus niet gebruiken en als je het geeft zijn ze niet enthousiast. Dus houd daar wel rekening mee. Wat ik al zei er is heel veel keus. Speelgoed, kleding of  zachte dekentjes. Wat is het toch lastig om het perfecte kraamcadeau voor een meisje te vinden, maar daar kunnen we je wel bij helpen.

Gepersonaliseerd kraamcadeau meisje

Dit is een gift waar je een glimlach mee op het gezicht van de ouders tovert. Het laat zien dat je tijd en moeite hebt genomen om iets speciaal voor hen te laten maken of hebt gemaakt! Het is een speciaal kraamcadeau! Voorbeelden hiervan zijn artikelen waar de naam van de baby op is gedrukt of geborduurd. Zoals een geborduurd geboorte kussen, rompertje met naam, prentenboeken waar de naam van de newborn in is verwerkt of speelgoed met naam. Zelf vind ik dit de leukste kraamcadeaus om te maken!

Kraammand

Wat ook een ontzettend leuk idee voor een kraamcadeau meisje is een kraammand. Hier stop je handige babyartikelen in die gebruikt kunnen worden voor de verzorging van de baby. Wat je hierin kunt stoppen zijn onder andere een badcape, badjas, luiers, speentjes en slabbetjes. Deze mand kan je in zijn geheel inpakken, maar je kunt ook de cadeautjes per stuk verpakken en voorzien van een nummer. Deze mand kan dan tijdens de kraamweek worden uitgepakt. Maar dan wel elke dag 1 cadeau. Dit is toch echt heel speciaal! Doe er een gepersonaliseerd kaartje bij om het kraamkado nog unieker te maken.

Kraamcadeaubon

Als laatste nog een geweldig idee voor kraamcadeau meisje is een cadeaubon. Als je niet zo goed kunt kiezen en je dit aan de ouders wilt overlaten dan is dit natuurlijk ook prima. Zo kunnen ze zelf wat kiezen. En is het natuurlijk altijd goed. Je kunt een baby cadeaubon kopen in een winkel waar ze bijvoorbeeld babykleertjes hebben. Je kunt ook een fotoshoot cadeaubon kopen. Zodat ze een newborn fotoshoot met hun meisje kunnen doen in de eerste weken. Dit is een heel waardevol cadeau! Want dat is een blijvende herinnering! Ook bij ons kan je een cadeaubon kopen en deze kan dan in de hele webshop worden besteed.

Kortom, genoeg opties voor kraamcadeaus voor meisjes. Wat je ook kiest, handgemaakte items, gepersonaliseerde babyartikelen, origineel kraamcadeau met naam of een babycadeaukaart, het belangrijkste is, dat als je iets geeft je het geeft met liefde geeft!

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.