Brievenbus kraamcadeau

Wist je dat een brievenbus kraamcadeau heel erg hip is?

Wat is dit eigenlijk een goed idee. Je kunt niet op kraambezoek en je wilt de kersverse ouders toch een kraamcadeau sturen. Daar is iets op gevonden. Zeker als er weer een tijd is van afstand dan kan je wel een gift sturen en zo laat je weten dat je wel aan hen denkt.

Wat is een brievenbus kraamcadeau?

Een kraamkado dat door de brievenbus kan. Dat scheelt natuurlijk weer in de verzendkosten en de ontvanger hoeft er niet voor thuis te blijven of het ergens op te halen want het valt gewoon op de mat. Leuk als je zo’n verrassing op je mat hebt liggen als je thuis komt!

Wat zit er in een kraamcadeau dat door de brievenbus kan?

Wat kan je in een brievenbus kraamkado stoppen……..Het is natuurlijk niet echt heel groot! Babykleertjes kan natuurlijk altijd, een leuke platte knuffel kan ook, een slab, mutsjes en sokjes passen er ook in. Zelfs een puzzel kan in een Brievenbuspakketje.

Welke brievenbus gifts zijn populair?

De mijlpaalkaarten, de knuffeldoekjes met naam en de knuffelboekjes van  Raad eens hoeveel ik van je jou. Zo’n leuk en lief boekje om cadeau te doen!

En dan niet te vergeten de cadeaubon. Die kan natuurlijk altijd verstuurd worden en met gemakt door de deur. Kunnen ze zelf iets uitkiezen. Wat een tof idee!

Waarom is een kraamgift dat door de brievenbus dan zo leuk?

Het heeft een groot verrassingseffect. De ontvanger weet natuurlijk niet dat er iets naar hem of haar gestuurd is en doordat het in een doosje zit is het ook niet te zien wat erin zit.

Wil je liever zelf een brievenbus kraamcadeau maken. Dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt verschillende baby artikelen kopen en deze zelf in een doos samenvoegen.

Wij zelf hebben een leuk assortiment gemaakt voor de grote en de kleine beurs. Dus voor iedereen wat wils. We kunnen ook een Brievenbus Kraamcadeau op maat maken. Laat gewoon even horen wat je wensen zijn!

Een brievenbus kraamcadeau is een origineel en verrassingscadeau voor pasgeboren baby’s en hun kersverse ouders.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.