Jongens

Jongens kinderkleding

Jongens kleding is altijd een beetje hetzelfde. Een broek, trui, blouse en tshirt. Meer is het eigenlijk niet. Waar het eigenlijk om gaat is het combineren. Om jongens een bepaalde look te geven gaat het om het combineren van items. Dit geldt voor de stoere of voor de meer klassieke look.

Jongens kleding hoe te combineren

Voor welke look je ook gaat eigenlijk draait het om kleur en om het combineren van de verschillende jongens kleding. Heb je een broek dan kan je daar mee variëren. Je kunt er een vrolijk shirt op dragen en voor de meer klassieke look een polo. Is het wat kouder dan kan je dit weer combineren met een trui of met een jongens hoodie.

In deze categorie hebben we alle jongens kleding bij elkaar staan zodat je het makkelijker bij elkaar kunt combineren. Wij zelf zijn fan van de kleuren rood, wit en blauw. Dat is wel een gouden combinatie voor jongens.

Spaanse en Portugese jongenskleding

Jongens kinderkleding kopen we eigenlijk alleen in. Dit maken we niet zelf. Ook weer hebben de Spaanse en Portugese jongenskleding bij ons de voorkeur. Voor jongens mag het soms wel wat donkerder zijn van kleur dan voor de meisjes. Wij hebben een keuze gemaakt zodat jullie jongens er fris en vrolijk uit zullen zien in onze mooie jongenskleding.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.