Uniseks

Unisex kraamcadeau voor jongen en meisje

Als je nog niet weet wat het geslacht is van de baby en je wilt wel graag al iets kopen voor de aanstaande moeder dan kan je een unisex kraamcadeau kopen. Dit betekend dat het een kraamcadeau is dat zowel voor jongens en meisjes geschikt is. Dat is handig want dan is het cadeau altijd goed. Soms willen de ouders nog niet vertellen wat het wordt en dan is dit dus ook een goede optie.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gewoon niet zo van de traditionele kleuren houdt. Licht blauw of roze waren vroeger echt de traditionele babykleuren. Nu heb je ook veel meer kraamcadeaus die voor jongens en meisjes geschikt zijn.

Hoe ziet een kraamcadeau unisex eruit?

Het is eigenlijk een gift, luiertaart of cadeaubox die neutraal van kleur is. Een kleur die niet zo uitgesproken is en dus voor beide geslachten kan. Dit zijn onder andere de volgende kleuren: wit, grijs, groen of crème.

Eigenlijk in alle babycategorieën komen deze kleuren wel voor. Babykleding is er genoeg in deze zachte kleuren. Een luiertaart kan ook gemaakt worden in wit, grijs, groen of crème.

Een mooie zachte knuffel is ook geschikt voor jongen of meisje dus ook een prima unisex kraamcadeau. Laat de naam van de baby erop borduren dan is het nog persoonlijker.

Boekjes of speelgoed kunnen natuurlijk ook heel goed. Dit speelgoed is heel goed voor de ontwikkeling van de baby en daarom nuttig en leuk. Je hebt van die leuke knisperboekjes, rammelaars en ook ander leuk hout speelgoed.

Kraamcadeau unisex zijn dus helemaal geen saaie gifts maar juist leuk met zachte kleuren. Dit altijd wel in de smaak vallen.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.