Accessoires

Baby accessoires

Babyaccessoires heb je nodig om de look van je baby helemaal af te maken.

Wat zijn eigenlijk babyaccessoires?

Dit zijn eigenlijk extra accessoires om de look van je baby compleet te maken. Dit kunnen slofjes, schoentjes, mutsjes, kwijldoekjes of babymaillots en leggings zijn.

Welke babyaccessoires hebben wij in ons assortiment?

Musjes

Babymutsjes zijn een onmisbaar item als het gaat om de eerste dagen van de baby. Het zorgt ervoor dat het hoofdje warm blijft zodat je baby niet afkoelt. Verder beschermd het je baby tegen de zon in de zomer en tegen de kou in de winter.

Waar moet je op letten als je een babymuts koopt?

Wat heel belangrijk is bij het kiezen van een babymutsje is te kijken waar het van gemaakt is. Van welke stof. Is het zachte ademende stof zoals bijvoorbeeld katoen. Verder is de maat natuurlijk ook erg belangrijk. Het mutsje moet niet knellen maar ook niet te groot zijn want anders kan je baby erin stikken. Meet dus voor de zekerheid eerst het hoofdje van de baby op dan wordt het uitkiezen makkelijker.

Slofjes

Babyslofjes of sokjes zijn natuurlijk heel belangrijk want je wilt niet dat je baby koude voeten krijgt. De slofjes van Biologisch katoen die we in ons assortiment hebben zijn zo ontzettend leuk, met een mooi motief erin gebreid of met een strikje erop. Deze slofjes zijn ook een heel mooi kraamcadeau.

Schoentjes

Toen onze kids klein waren kon ik het niet nalaten om steeds bijpassende schoentjes te kopen bij de kledingsetjes die ze hadden. Ik was gek op die kleine schoentjes! Ben ik stiekem nog steeds. Zo leuk die bijpassende schoentjes!

Kwijldoekje

Als je baby tandjes krijgt dan kan het wel zo zijn dat ze heel erg kwijlen. Dan is steeds het shirt van je kindje nat en moet je deze steeds verschonen. Dit is wel aan te raden om te doen want dit is niet goed voor je babyhuidje. Wat je ook kunt doen als je niet steeds de shirts wilt verschonen een kwijldoekje of een kwijlslabje kopen. Dit is eigenlijk een driehoekig doekje die je vastmaakt met een drukknoop en die je dus steeds kunt vervangen zonder dat je kindje steeds uitgekleed moet worden.

Maillots en leggings

Babymaillots zijn naast de leggings heel fijn voor je baby. Ze zijn gemaakt van zachte materialen. Om ze langer mee te laten gaan mogen baby maillots alleen drogen aan de waslijn en absoluut niet in de droger. Want dan krimpen ze en zakken ze steeds af.

Haarknipjes

Was is het leuk als je kleine prinses al een klein haarknipje in kan. Zo leuk. Je hebt van die leuke babyhaarknipjes voor de allerkleinsten. Waar je wel op moet letten is dat ze de haarknipjes niet in hun mond steken. Want dan kunnen ze stikken.

Natuurlijk zijn er nog meer accessoires maar wij hebben de hierboven genoemde in ons assortiment. Zoals je wel kunt lezen zijn wij ontzettend enthousiast en vinden wij het echte musthaves voor jullie kleintjes

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.