FS baby

FS Baby babykleding merk uit Portugal.

FS Baby is een merk dat in 1993 is opgericht. Het is een Portugees merk dat alleen babykleding heeft. Van newborn tot 36 maanden.

Het is een merk dat veel tijd steekt in het ontwerpen van nieuwe designs. Kwaliteit en design is dus heel belangrijk. Ze zijn altijd op zoek naar de beste verhouding van design, originaliteit, prijs en levering. Ze zijn een belangrijke exporteur op de Europese markt van babykleding. De Europese normen voor veiligheid en hygiëne worden altijd gewaarborgd. Ze leveren niet alleen aan Europa, maar wereldwijd wordt het merk Fs Baby graag gedragen. 95% is export.

Er zijn altijd twee collecties per jaar. Lente/Zomer en Herfst/Winter. Alle babykleding wordt met zorg gemaakt.

FS Baby  een kinderkledingmerk speciaal voor baby’s.

Als je naar de items van FS Baby kijkt dan wordt je vrolijk. Lekkere frisse kleuren en veel luchtige kleding. In Portugal kan het nogal warm worden. Veel leuke items voor meisjes maar ook voor jongens. Veel jurken en voor jongens bijvoorbeeld een matrozenpakje.

Hoe ziet de kinderkleding collectie van FS Baby eruit?

De collectie kinderkleding van FS Baby bestaat uit leuke jurken, rokjes, boxpakjes, mooie rompers, setjes en zwemkleding.

Verder hebben ze ook nog een paar andere babyitems die onmisbaar zijn. Zoals badjassen, badcapes en dekentjes.

Hoe valt de kinderkleding van het merk FS Baby?

De kleding van FS Baby valt eigenlijk normaal. Twijfel je daar toch over bij een item. Stuur dan even een mailtje naar esther@BoetiekUniek.nl. Geen enkel probleem om toch nog even iets op te meten.

FS Baby kinderkleding uitverkoop

Sale of uitverkoop van de laatste items van een collectie? Houd onze uitverkooppagina in de gaten.

Meer informatie of contact?

Wil je wat advies of heb je een vraag bij het uitkiezen van de kleding van FS Baby? Twijfel je of een item wel geschikt voor jouw kindje of wil je gewoon nog even de maat checken? Neem dan contact met ons op. Ons mailadres is esther@BoetiekUniek.nl of bel ons op het nummer +31 620465727.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.