Shirts

Kindershirt en kinderblouse een aanwinst voor de kleintjes

Een van de meest veelzijdige kledingstukken is het kindershirt. Je kunt het combineren met een broek, een rok of een jurk. Shirt zijn voor jongens en meisjes. Je hebt kinder shirts in allerlei kleuren en ook in verschillende modellen. Een shirt met leuke opdruk of een shirt met een kanten kraagje zijn een leuke aanwinst. Voor kinderblouses heb ik een zwak. Meisjesblousjes die een kanten kraagje hebben en van een mooi stofje gemaakt zijn hebben mijn voorkeur. Als de jongens klein zijn willen ze nog wel een blouse aan en voor jongens zijn er ook leuke exemplaren te koop.

Welke shirts voor kinderen zijn er?

Je hebt shirts voor jongen en meisjesshirts. Als je naar een shirt kijkt zie je al of het voor een meisje is of voor een jongen. Dit kan je vaak aan de boord zien als het niet duidelijk is qua kleur of plaatje. Er zijn shirts met korte en lange mouwen. In de zomer worden veel shirts gedragen met korte mouwen en in de winter en herfst met lange mouwen.

Maar moet je op letten als je een kindershirt koopt?

Wat heel belangrijk is dat je even kijkt van welk materiaal het shirt gemaakt is. Een shirt dat gemaakt is van ademende stof is natuurlijk het fijnst. Katoen is eigenlijk het fijnst als het om shirtjes voor kinderen gaat.

Hoe verzorg je een kindershirt?

Om een shirt voor jonge kids mooi te houden kan je als ze nog wat kleiner zijn met het eten een slab om doen. Zodat er niet veel vlekken op komen. Shirt hebben vaak leuke opdrukken en daarom is het beter een shirt na het wassen te laten drogen aan de lijn en niet in de droger. Dit geldt ook voor blouses voor kinderen. In de droger is geen goed idee.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.