Jongens

Kraamcadeau jongen: leuke en originele ideeën

Wat leuk er is een baby geboren! Wat een feest! De slingers zie je hangen voor het raam als je er langs fietst. Er hangt een geboorteslinger voor het raam en daar lees je de naam op. Een jongen! Meteen denk je: dat wordt lastig! Ik kan nooit een leuk cadeau bedenken voor een jongen! Zullen we je helpen met de zoektocht naar het mooiste kraamcadeau voor een jongen?

Jongens Kleding als kraamcadeau

Kleding kopen voor een pasgeboren jongen is eigenlijk wel fijn! Bij meisjes heb je heel veel keus. Bij jongens is het vaak een broek en een shirt. En daar heb je er genoeg van. Als je een beetje weet wat de smaak is van de moeder dan kan het niet misgaan. Ook kan je een rompertje, mutsje, sokjes of slofjes kopen. Let als je wat koopt wel op de maat. Liever een maatje groter dan te klein. Want baby’s groeien snel.

Speelgoed als kraamcadeau voor jongen

Speelgoed doet het altijd goed als kraamcadeau voor een jongen. Een leuke rammelaar van hout, een zachte knuffel met naam, een muziekdoosje of een stoere auto. Het speelgoed dat je als kraamcadeau geeft moet wel veilig zijn. Let daar goed op. Het meeste speelgoed heeft een keurmerk. Je snapt natuurlijk dat de baby niet meteen speelt dus het mag ook speelgoed zijn waar pas meegespeeld wordt als de baby wat groter is. Op al het speelgoed staat voor welke leeftijd het geschikt is. Daarom een super geschikt kraamcadeau jongen.

Babyverzorgingsproducten

Ook ontzettend originele en nuttige producten zijn de baby verzorgingsproducten. Daar kan je er niet genoeg van hebben. Niets lekkerder dan een baby die lekker ruikt. De producten van Naïf zijn hier heel geschikt voor. Ze hebben mooie cadeauverpakkingen die je zo kunt geven. In combinatie met een badcape met naam is dit een van de meest gegeven kraamcadeaus bij ons in de webshop.

Boeken voor een jongen

Wat is dit een geweldig kraamcadeau voor een jongen! Wie is er niet groot geworden met al die prentenboeken die werden gelezen voor het slapen gaan? Ken je de serie van Muis? Geweldige prentenboeken die je alleen al voor de plaatjes koopt! Dit is een kado dat leuk als decoratie op de babykamer kan staan, dat heel lang mee gaat en waar je ook nog eens de taalontwikkeling mee stimuleert!

Kortom er is genoeg keus als het gaat om kraamcadeaus voor een jongen. Het vinden van een geschikt kraamcadeau voor een pasgeboren jongen is nu geen worsteling meer met de ideeën die hier boven staan. We hopen dat we je een beetje op weg hebben geholpen in de zoektocht naar kraamcadeau jongen. Hopelijk heb je nu genoeg inspiratie om de nieuwe ouders te verrassen!

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.