Accessoires

Kinderaccessoires

Kinderaccessoires heb je nodig om de look van je kindje helemaal af te maken.

Wat zijn eigenlijk kinderaccessoires?

Dit zijn eigenlijk extra accessoires om de look van je kindje compleet te maken. Dit kunnen petjes, schoentjes, sjaaltjes, of tasjes of pyjama’s zijn.

Welke kinderaccessoires hebben wij in ons assortiment?

Petjes
Petjes zijn een onmisbaar item als het gaat om de lekkere zonnige dagen in de lente en zomer. Je kindje moet beschermd worden tegen de zon, want de huid van je kindje kan snel verbranden. Met een petje kan je ervoor zorgen dat het hoofdje van je kindje niet oververhit raakt door de zon. Met een petje in de kleur van de outfit van je kindje maak je de look helemaal af. Ook hebben we leuke meisjes baretten en hippe meisjes petten met klep om leuk te matchen bij de outfit van je kleintje.

Schoentjes

Schoentjes maken de outfit compleet. Kinderschoentjes zijn zo leuk! Let wel op welke schoenen je koopt. Zorg wel dat je goede schoenen koopt waarvan de zool in het begin gewoon flexibel is. Ze moeten echt wennen aan schoenen daarom moeten de schoentjes flexibele zolen hebben.

Sjaaltjes

Een sjaaltje is voor heel kleine kindjes niet altijd even handig. Maar als je naar buiten gaat en het is een beetje fris nog, dan kan een fleurig kindersjaaltje precies goed zijn om het nekje van je kindje te beschermen.

Pyjama

Kinderpyjama’s is ook echt een item waar je niet zonder kan. Een pyjama voor de winter en een voor de zomer is geen overbodige luxe. Zorg dat een pyjama niet te strak zit dit ligt niet lekker.

Tasjes

Was is het leuk als je kleine prinses een klein tasje mee wilt nemen om haar knuffel of andere kleine dingen in te doen. Zo leuk. Wij maken van de restjes stof tasjes voor kleine meisjes. Assortiment is steeds wisselend. Ook hebben we hele trendy Teddy kindertasjes. Echt een musthave!

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.