Pril in Pastel

Pril in Pastel een kledingmerk voor baby’s

Het kinderkleding merk Pril in Pastel is in 2019 opgericht. Eerst onder de naam SnoeS Babykleding en later veranderd in Pril in Pastel. Het is een Nederlands merk. Helaas bestaat het merk niet meer.

Pril in Pastel kledingmerk voor baby’s

Dit kledingmerk is een merk dat alleen items bevat die handgemaakt zijn. De handgemaakte babykleding is zo mooi dat het ook echt items zijn die je als kraamcadeau wilt geven! De babykleding is van 0-9 maanden.

Hoe ziet de collectie babykleding van Pril in Pastel eruit?

Allereerst bestaat de collectie natuurlijk uit de belangrijkste babyitems. Mutsjes in verschillende kleuren. Romertjes met en zonder overslag. Boxpakjes die lief zijn maar ook stoere boxpakjes. Jurkjes en rokjes in zachte kleuren. Broekjes en shirtjes ontbreken natuurlijk ook niet. De keertjes voor baby’s zijn gemaakt van katoen van goede kwaliteit. Kleding voor baby’s die ook nog voor een broertje, zusje, nichtje of neefje gebruikt kunnen worden.

Pril in Pastel heeft ook een aantal babynestje in het assortiment. Deze zijn heel stevig en geven je baby rust en veiligheid. De kleuren van de babynestjes zijn mooi bij elkaar gezocht. Leuke combinaties.

Hoe valt de babykleding van het merk Pril in Pastel?

De kleding voor baby’s van Pril in Pastel valt normaal. Twijfel je toch? Stuur dan even een mailtje naar esther@BoetiekUniek.nl. Wij willen met natuurlijk iets opmeten.

Pril in Pastel babykleding uitverkoop

Sale of uitverkoop van collecties horen er nu eenmaal bij om plaats te maken voor weer nieuwe collecties. Hoe leuk is het om Pril in Pastel babykleding in de uitverkoop te kunnen aanschaffen. Houd onze uitverkooppagina in de gaten.

Meer informatie of contact?

Wil je wat advies bij het uitkiezen van de babykleding van Pril in Pastel? Twijfel je of een item wel geschikt is als kraamcadeau of wil je gewoon nog even de maat weten? Neem dan contact met ons op. Ons mailadres is esther@BoetiekUniek.nl of bel ons op het nummer +31 620465727.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.