Jurken

Met een babyjurk wordt je meisje nog schattiger!

Ik weet uit ervaring hoe lastig het is om een babyjurkje te kopen. Ik weet nog dat ik voor onze dochter met kerst een jurkje wilde en dat ik stad en land afgezocht heb voor haar om een leuk jurkje te kopen. Toen was ze een maand oud. Dat is al heel veel jaar geleden. Ik heb de jurk voor haar bewaard. Babyjurkjes zijn zo schattig ik kijk altijd in de winkel even bij de babyjurken.

Een lief babyjurkje kan bij elke gelegenheid gedragen worden. Verjaardagsfeestjes, een fotoshoot, een bruiloft of gewoon. Voor elke gelegenheid is er wel een bepaalde stijl. Van een beetje klassiek met een kraagje tot een beetje casual. Een babyjurk is eigenlijk heel fijn want met het verschonen van de luier ben je zo klaar.

Baby’s hebben een gevoelig huid en daarom is het wel handig dat je bij het kopen van een babyjurk let op de stof. Let even op waar de babyjurken van gemaakt zijn. Ademende stoffen die niet irriteren of schuren zijn eigenlijk de meest gangbare stoffen. Katoen is een goede stofkeuze, maar linnen en wol zijn ook mooie natuurlijke stoffen. Stof die kriebelt is niet fijn en stof dat vrij stug is ook niet.

Babyjurken hebben vaak heel veel details. Ruches, strikjes of zelfs nog een kanten randje of een borduursel. Deze details moeten wel goed vastzitten. Let daar even goed op als je het jurkje bij je kleintje aantrekt.

Een babyjukje als kraamcadeau?

Zeker, een babyjurk is ook wel een favoriet kraamcadeau. Heel vaak wordt een jurkje cadeau gedaan door een gever die zelf geen kleine kinderen meer heeft. Vaak is het een groot succes!

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.