Mijlpaalkaarten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Alles wat je moet weten over mijlpaalkaarten.
Tegenwoordig vinden mensen het belangrijk om bijvoorbeeld via sociaal media te laten weten hoe het met hun kindje gaat aan de volgers die ze hebben. Je hebt het vast wel eens gezien een foto met een super schattig babytje en dan een houten bordje of kaartje erbij met 5 maanden. Zo leuk om dit bij de houden hoe je kindje groeit en wat ze al kan doen en zeggen! Over dat houten bordje of kaartje ga ik wat meer uitleggen.
Wat zijn eigenlijk mijlpaalkaarten?
Deze helpen om de ontwikkelingsmijlpalen bij te houden van kindjes. Je hebt je in verschillende vormen en materialen. Soms zijn ze van hout maar ook heel vaak van papier of karton. Het is eigenlijk een set kaarten met beschrijvingen en soms ook afbeeldingen met de belangrijkste gebeurtenissen in de ontwikkeling van kinderen. Mijlpalen worden ze ook wel genoemd.
Welke mijlpaalkaarten zijn er?
Wat staat er nu eigenlijk op de kaarten? Welke ontwikkelingen zijn dan zo belangrijk dat ze bijhouden worden? Natuurlijk het eerste lachje van je kindje. Wanneer ze gaan kruipen, omrollen en het eerste loopje is ook zo’n mijlpaal. Ook mijn eerste tandje mag natuurlijk niet ontbreken. Er zijn ook kaarten die de zwangerschap stap voor stap bijhouden of juist de peuterjaren van je kindje.
Hoe werken mijlpaalkaarten?
Natuurlijk moet je eerst weten welke kaarten er in een setje zitten. Als je kindje een mijlpaal heeft bereikt die op het setje kaarten staat. Neem je deze kaart uit het setje en leg je deze naast je kindje. Neem een foto zodat je kindje en de mijlpaalkaart goed zichtbaar is. Zo kan je een mooie fotocollage maken van je kindje en kan je deze later terugkijken als ze bijvoorbeeld puber zijn. Deze foto’s kan je natuurlijk ook delen via sociale media.
Waar zijn mijlpaalkaarten te koop?
Niet alleen in online winkels worden ze verkocht, maar ook in babywinkels en zelfs bij de Hema.
Welke soorten mijlpaalkaarten zijn er te koop?
Je hebt setjes kaarten die speciaal voor babys zijn. Zoals Baby Eerste Jaar. Ook voor de peuters en zelfs voor de zwangerschap. Zoals Zwangerschap.

Mijlpaalkaarten zijn dus een origineel kraamkado waarbij de ontwikkeling van het kindje of de zwangerschap wordt bijgehouden.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.