Wheat

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Wheat

Wheat is een Deens merk dat sinds 2002 bestaat. Het is een internationaal uitgegroeid kledingmerk dat in Scandinavie het populairst is.

Bij dit merk staan een paar dingen centraal. Op een staan de kinderen. Kleding wordt voor de kinderen gemaakt zodat ze er lekker in kunnen spelen en bewegen. Op de tweede plaatst staat verantwoordelijkheid. Ze willen met hun productie en ontwerpen de negatieve impact op de aarde zo klein mogelijk houden. Op de derde plaats staat het maken van verantwoorde kleding van materialen die ook verantwoord zijn en die nog generatie na generatie mee gaan. De stofkeuze wordt gemaakt aan de hand van het ontwerp en de functie van de kleding. Ze geven prioriteit aan natuurlijke, biologische en gerecyclede materialen om de ecologische voetafdruk van de kleding zo veel mogelijk te verkleinen.

De materialen die we voor onze producten gebruiken, worden gekozen op basis van wat het beste past bij het ontwerp en de functie van het product – en om ervoor te zorgen dat we de ecologische voetafdruk van het product zo veel mogelijk verkleinen. Dit betekent prioriteit geven aan natuurlijke, biologische en gerecyclede materialen in onze collecties.

Hoe ziet de collectie kleding van Wheat eruit?

De kleding en andere artikelen worden gemaakt van duurzame materialen, die lang meegaan. De collectie bestaat onder andere uit kleding, zwemkleding en schoenen. Dit in de leeftijd newborn tot 12 jaar.

Wat hebben wij in het assortiment van Wheat?

Wij hebben tot nu toe alleen de pyjama’s van Wheat in ons assortiment. Klassieke pyjama’s in bloem, streep of ruit.

Hoe vallen de kinder pyjama’s van het merk Wheat?

De pyjama’s van Wheat valt normaal qua maat. Twijfel je daar toch over? Stuur dan even een mailtje naar esther@BoetiekUniek.nl. Wij willen met alle liefde iets opmeten.

Meer informatie of contact?

Wil je wat advies of heb je een vraag bij het uitkiezen van de een pyjama of ander baby- of kinderkleding? Wil je nog even de maat checken? Neem dan contact met ons op. Ons mailadres is esther@BoetiekUniek.nl of bel ons op het nummer +31 620465727.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.