Zwangerschap

Zwangerschap een groot wonder!

Wat is een zwangerschap een bijzonder iets. Echt een wonder! Dat zo’n klein mensje zich zo ontwikkeld in de buik van de aanstaande moeder. Wat is het soms ook moeilijk voor mensen. Omdat de kinderwens niet wordt vervuld! En soms ook zwangerschappen met kinderen die niet gewenst zijn. Soms zo mooi en soms zo droevig.

Zwangerschap aankondigen.

Er zijn heel veel verschillende manieren om een zwangerschap aan te kondigen. Dit door een rompertje met een tekst erop te geven aan bijvoorbeeld opa en oma. Een houten doosje met sokjes erin om het aan te kondigen. Een tshirt met grote broer of grote zus. Gewoon een kaart sturen met jullie worden opa en oma of oom en tante kan ook. Dit zijn allemaal voorbeelden.

Als je van een zwangerschap geniet, dan wil je erover praten. Het liefst de hele dag zelfs. Dan vertel je het aan je familie en vrienden. Dan zoek je op hoe groot je kindje al is en wat er al weer aangegroeid is. Mooi om dit bij te houden! Hier heb je ook boekjes voor waar je gedurende de hele zwangerschap alles op kunt schrijven. Dit heet een zwangerschapsinvulboek. Ook is er een echoboekje om alle foto’s mooi te bewaren. Deze twee boekjes zijn extra leuk om later met je kleintje door te bladeren.

Om je zwangerschap vast te leggen kan je een mooie fotoshoot laten maken van je zwangere buik. Als de baby geboren is kan je nog een fotoshoot doen. Dit heet een newbornfotoshoot. Deze foto’s kan je dan samen met je zwangerschapsinvulboek en echoboekje bewaren. Als je kindje dan wat groter is kan je dit samen bekijken en kan je vertellen over je zwangerschap.

Wij kunnen verschillende cadeaus om te vertellen dat je zwanger bent bedrukken. Maar nieuwe ideeën zijn altijd welkom.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.