Boxpakjes

Boxpakjes voor baby’s: comfortabel en praktisch

Het eerste babypakje is vaak een boxpakje en dat is ook niet zo gek, want wat zijn ze schattig!

Wat is een boxpakje?

Het is een super handig kledingstuk dat eigenlijk een romper met een broekje ineen is. Dit is een kledingstuk dat zeker niet mag ontbreken in de kast van een baby.

Wat zijn de voordelen van een boxpakje?

Het is een pakje dat het hele lichaampje bedekt. Dus geen blote rug. Doordat het een babypakje is scheelt het weer het aantrekken van kledingstukken. Het zit lekker om het lijfje heen waardoor ook de luier goed op zijn plek blijft en doordat er vaak drukknoopjes bij de pijpen zitten is het verschonen ook heel gemakkelijk. Ook het aantrekken is makkelijk want door de drukknopen kan het helemaal open gemaakt worden en is het geen worsteling meer om je kleintje dit pakje aan te trekken. Verder is een kruippakje ook een besparing want in plaats van een shirt en een broek heb je nu maar een kledingstuk nodig.

Waar moet je op letten als je een baby kruippakje koopt?

Het aller belangrijkste is de maat. Een boxpakje mag niet te groot zijn want dat is heel gevaarlijk. Te klein is ook niet fijn want dan kan je baby niet lekker bewegen. Dan wordt de bewegingsvrijheid beperkt. Dus kies de juiste maat de de lengte van je baby.

Verder is het heel belangrijk waar een pakje voor in de box van is gemaakt. Soms zijn de pakjes zo zacht en dat is heel fijn, maar waar je dan wel op moet letten is dat de stof ademend is. Van synthetische stoffen kunnen baby’s uitslag krijgen omdat de kans groot is dat ze gaan zweten. In de zomer is een kruippakje ook heel geschikt alleen zorg dan wel dat het pakje van een dun en luchtig katoen is.

Een baby boxpakje is ook een ontzettend leuk kraamcadeau. Voor jongens heb je vaak de wat stoere kruippakjes met bijvoorbeeld beestjes of auto’s erop en voor de meisjes de wat schattigere. Met bloemetjes en roezeltjes.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.