Kleding

Online babykleding winkel en kinderkleding winkel

Dit is een baby- en kinderwebshop. Wij verkopen natuurlijk van alles dat te maken heeft met baby’s en kinderen. Ook verkopen we mooie kinderkledingmerken. Het zijn unieke merken die je nog niet zoveel hier in Nederland ziet. We zijn eigenlijk een online babykleding winkel en ook een online kinderkleding winkel.

Kinderkleding merken

Wij houden van baby- en kinderkleding merken die een tikkeltje romantisch zijn en een beetje klassiek. Denk aan de tuinbroek voor jongens en voor de meisjes de blouses met kraagje en de mooie rokken van tule. Wij hebben Spaanse en Portugese kinderkleding merken in ons assortiment omdat we ook houden van frisse kleuren in de winter. In Spanje en Portugal is het natuurlijk niet echt winter waardoor de kleuren daar het hele jaar door fris zijn. Vandaar ook onze keuze van dit soort baby- en kinderkleding.

Kinderkleding maat

De kinderkleding die we in ons assortiment hebben gaan van maat 3 tot 10 jaar. Ook hebben we een mooi babykleding collectie. Deze begint vanaf newborn.

Kinderkleding Zeist

Wij wonen in de provincie Utrecht. Eigenlijk midden in het land. We wonen in de plaats Zeist. Wil je je bestelling ophalen en woon je in de omgeving van Zeist, dan kan dat natuurlijk.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.