Babyspeelgoed

Tover een lacht op het gezicht van je baby met duurzaam babyspeelgoed.

Er is veel speelgoed voor baby’s te krijgen. Rammelaars, wagenspanners, knisperboekjes en tuimelaars. Dit is een kleine greep uit het speelgoed dat je voor baby’s kunt kopen. Natuurlijk is er ook duurzaam baby speelgoed of ecologisch baby speelgoed. Baby’s zijn van nature nieuwsgierig en speels en daarom is er voor baby’s ook duurzaam speelgoed van hout, maar vaak ook van stof. Denk hierbij aan biologische materialen zonder giftige stoffen.

Baby’s hebben natuurlijk nog niet echt fantasie om te spelen en daarom is er duurzaam baby speelgoed dat al wel de zintuigen prikkelt. De motoriek en vele andere dingen stimuleert. Baby’s beginnen met het pakken van speelgoed en daarna met het proeven ervan. Ze stoppen eigenlijk alles in hun mond.

Baby’s zijn gek op dingen die geluid maken. Bijvoorbeeld knuffelboekjes of speelgoed met een piepje of een rammeltje erin. Verder zijn baby’s gek op zachte knuffels of knuffeldoekjes. Knuffeldoekjes worden vaak hun beste vriendjes en worden overal mee naar toe genomen. Tutdoekjes waar je een speen aan kunt bevestigen is helemaal fijn. Dan raak je de speen ook niet zo snel kwijt.

Als je baby al wat groter is geworden en zelfs al een beetje kunnen zitten. Kunnen zo ook lekker muziek maken met een rammelaar of spelen met een auto. Baby speelgoed is vaak wat kleiner omdat de handjes ook niet zo groot zijn moet het speelgoed ook klein zijn anders kunnen ze het lastig vasthouden.

Duurzaam baby speelgoed of ecologisch baby speelgoed

Er zijn een tal van leuke merken voor duurzaam baby speelgoed. Speelgoed om te grijpen, te graaien en te rammelen. Een paar voorbeelden van duurzaam baby speelgoed of ecologisch baby speelgoed kunnen zijn:

  • Hess Houten rammelaars
  • Hess Houten wagenhangers
  • Jouéco Houten rollende kralenbaan
  • Jouéco Houten rollende dieren
  • Oskar & Ellen Stoffen boekjes
De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.