Knuffels

Knuffels: vriendjes voor het leven.

Knuffels zijn ook onmisbaar voor kleintjes. Ze helpen hen door moeilijke periodes heen. Het vasthouden van een knuffel kan er voor zorgen dat stress wordt verminderd en gevoel van veiligheid wordt gegeven. In moeilijke situaties vragen de kinderen vaak om hun knuffel. Dit helpt hen.

Eerst kunnen ze er naar kijken als ze in de box liggen, dan spelen ze er mee en nog veel later moeten ze allemaal ergens in bed op een rij zitten. Of nog erger ze moeten schooltje spelen 🙂 Knuffels heb je er in allerlei soorten en maten. Groot of klein, met zachte kleuren, met grappige gezichten ze zijn allemaal uniek.

Zorg dat als je een knuffel in het bed van je baby of je kindje legt dat er geen losse onderdelen aanzitten. Ook liever oogjes en neusjes die erop zijn genaaid dan van die knop ogen en neuzen. Deze kunnen echt losraken doordat ze met de kleine vingertjes er aan blijven peuteren. Als ze dit in hun mond stoppen is er verstikkingsgevaar. Stop niet het hele bed of hele wieg vol met knuffels. Een paar lievelingsknuffels is zeker genoeg.

Wij hebben een paar knuffels op voorraad die erg zacht zijn en ook nog heel schattig.We hebben de volgende merken in ons assortiment Keel Toys, Funnies en ook van Metoo. Ken je de poppen van Metoo? Deze zijn zo leuk en zo zacht. Dit zijn echt van die vriendjes die een leven lang meegaan.

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau dan zijn de poppen van Metoo zo leuk. Ik kan er ook nog een naam op bedrukken van de baby. Natuurlijk is het ook een leuk verjaardagscadeau. Zijn leuke poppen om de hele dag mee rond te lopen.

Op sommige knuffels kan je ook de naam van de baby laten borduren.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.