Aankleedkussenhoezen

Enig resultaat

Aankleedkussenhoes van plastic of van stof? Wat zijn de voor- en nadelen?

De babyuitzet lijst is een lijst waarop staat wat je allemaal in huis moet hebben als je baby geboren wordt. Daar staan natuurlijk dingen op die heel logisch zijn zoals kleding en luiers. Ook staat er een aankleedkussen op en een aankleedkussen hoes.

Je baby verschonen kan je natuurlijk overal. Maar het is fijn om een vast plekje te hebben waar je je baby steeds verschoont en aankleed. Dit kan op het babykamertje zijn maar ook gewoon op je eigen slaapkamer.

Op dit moment zijn er verschillende soorten aankleedkussens. Het plastic aankleedkussen zonder hoes zie je eigenlijk niet echt meer. We willen graag een mooie zachte hoes die ook nog eens bij de babykamer past.

In de kinderopvang zie je nog wel de plastic aankleedkussens. Eigenlijk is het niet eens zo gek. Je kunt het aankleedkussen ontsmetten met alcohol of iets anders en dan is het weer klaar voor de volgende verschoonbeurt. Terwijl als je een stoffen hoes hebt en deze toch vies wordt je deze weer moet wassen en er een nieuwe hoes op moet.

Dus het is wel een voordeel, maar er is ook een nadeel. Een plastic aankleedkussen of aankleedkussenhoes is wel erg koud voor je baby. Je kunt er natuurlijk wel een hydrofiel onder leggen zodat de ergste koud niet voelbaar is.

Wij hebben van die mooie kleurige plastic aankleedkussenhoezen die je dus snel en makkelijk kunt afnemen van het merk MixMamas.

Naast de plastic hoezen zijn er ook hoezen van stof. Een nieuwe trend is een ovalen mandje van riet met een matrasje erin. Over dit matrasje zit dan een stoffen hoesje. Natuurlijk ook een heel goed optie!

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.