A Little Lovely Company

Toont alle 2 resultaten

A little lovely company een collectie om verliefd op te worden!

A little lovely Company is in 2014 opgericht. Door ontwerpster Nina Hateley en voormalig verpleegkundige Judith de Ruijter. Het is een Nederlands kids lifestyle merk. Dit merk creëert unieke kwaliteitsproducten voor baby’s en kinderen. Het zijn hele mooie producten met originele designs. Veel oog voor detail en gemaakt volgens de wereldwijde gezondheids- en veiligheidsnormen voor kinderen en baby’s. Het is ondertussen een internationaal merk en verkrijgbaar in 50 landen.

Hoe ziet de collectie van A Little Lovely Company eruit?

De collectie heeft eigenlijk verschillende categorieën:

De babycategorie heeft bijtringen en bijtspeeltjes, muziekdoosjes, kleine en grote hydrofiele doeken en siliconen slabben.

Een mooie collectie kinder nachtlampjes in de vorm van dieren en andere vormen die kinderen leuk vinden.

De categorie spelletjes bestaat uit verschillende puzzels in mooie cadeauverpakkingen, spelletjes en badboekjes voor de aller kleinsten.

Ook als je op pad wilt met je kindje kan je bij A Little Lovely Company mooi slagen. Rugtassen, etuis, drinkflessen, lunch- en snackboxen die allemaal bij elkaar matchen. Mooi voor de kleintjes.

Wil je nog wat leuke kindercadeaus kopen dan kan je ook nog kiezen uit verschillende kinderkoffersets, vlaggenlijnen en spaarpotten.

De  collectie is dus echt heel breed. En eigenlijk komen steeds dezelfde dieren weer terug in al de designs voor de verschillende categorieën.

A Little Lovely Comany in de uitverkoop

Regelmatig wisselen we van assortiment en doen we artikelen in de aanbieding om zo plaats te maken voor weer nieuwe leuke dingen. Dus wie weet kan je de collectie van A Little Lovely Company wel kopen met korting.

Meer informatie of contact?

Wil je wat advies of heb je een vraag bij het uitkiezen van bijvoorbeeld een nachtlampje van A Little Lovely Company? Neem dan contact met ons op. Ons mailadres is esther@BoetiekUniek.nl of bel ons op het nummer +31 620465727.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.