Jouéco

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Jouéco verantwoord houten speelgoed voor baby’s en kinderen.

Is een Nederlands speelgoed merk maar is gebaseerd op het Franse woord ‘jouer’ dat ‘spelen’ betekend en het woord ‘eco’. Speelgoed van goede kwaliteit gemaakt van verantwoord hout. Het speelgoed heeft vrolijke kleuren en mooi afgewerkt. Leerzaam speelgoed dat tegen een stootje kan en de motorische en creatieve ontwikkeling van baby’s en kinderen stimuleert. Het hout dat gebruikt wordt voor het speelgoed is afkomstig uit goed beheerde bossen. FSC® Bossen. Ze moeten aan veel criteria voldoen. Door gebruikt te maken van dit hout draagt Jouéco bij aan de bescherming van bossen. Dit is wereldwijd. Dit komt ten goede aan de gezonde leefomgeving voor mens en dier. Dus samen genieten van natuurlijk speelgoed van FSC® gecertificeerd hout en de bossen wereldwijd.

Hoe ziet de collectie van Jouéco eruit?

De speelgoed collectie van Jouéco bestaat uit verschillende leeftijdscategorieën. Zodat het nog makkelijker wordt om iets uit te kiezen.  De collectie 0- 6 maanden bestaat uit badboekje en verschillende dieren op wielen. De collectie 12-18 maanden bestaat uit verschillende items die natuurlijk allemaal van hout gemaakt zijn. Deze collectie bestaat uit, loopauto’s, houten blokken in verschillende uitvoeringen, puzzels, trekspeelgoed en natuurlijk auto’s. De collectie 24 maanden bestaat uit veel spelletjes. De collectie vanaf 3 jaar bestaat ook uit spelletjes, speelsets, kralen, keukentje en veel keuken benodigdheden.

Vanaf welke leeftijd is het speelgoed van Jouéco geschikt?

Het houten speelgoed van Jouéco is geschikt vanaf 0 maanden. In de categorie onder de 12 jaar hebben ze maar enkele items. Het meeste speelgoed is vanaf 12 maanden. Zodat er ook echt mee gespeeld kan worden.

Uit welke kleuren bestaat het speelgoed van Jouéco?

De kleuren van het speelgoed zijn mooi helder. Je merkt dat de nieuwere collectie wat zachtere kleuren heeft. Dit zijn een beetje de pastelkleuren. Dit is op dit moment in en je ziet het bij heel veel speelgoedmerken terugkomen.

Uit welke items bestaat het speelgoed van Jouéco?

Jouéco heeft een uitgebreid assortiment. Houten speelgoedauto’s, puzzels in verschillende leeftijdscategorieën, trekspeelgoed, spelletjes, speelsets, keukenartikelen en zelfs kralen.

Jouéco speelgoed in de uitverkoop

Regelmatig wisselen we van assortiment en doen we speelgoed in de aanbieding om zo plaats te maken voor weer nieuwe leuke dingen. Voor aanbiedingen houd onze socials in de gaten en kijk anders op onze uitverkooppagina.

Meer informatie of contact?

Wil je wat advies of heb je een vraag bij het uitkiezen het speelgoed van Jouéco of over ander speelgoed? Twijfel je of een item wel geschikt is als cadeau? Neem dan contact met ons op. Ons mailadres is esther@BoetiekUniek.nl of bel ons op het nummer +31 620465727.

 

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.