Melissa & Doug

Enig resultaat

Melissa & Doug

Dit is een speelgoedmerk dat in 1988 is opgericht in Amerika door Melissa en Doug. Ze zijn ouders van 6 kinderen. Melissa en Doug heeft klassiek houten speelgoed en fantastische realistische fantasiespeelsets. Het speelgoed is zo ontworpen dat je het schermvrij kunt spelen en het heeft een open einde. Dit speelgoed is van zeer goede kwaliteit zodat er veel kinderen mee kunnen spelen en doorgegeven kan worden aan de volgende generatie.

Wat is eigenlijk speelgoed met een open einde?

Het is fantasierijk. Kinderen kunnen eindeloos fantaseren. Het wordt gespeeld door kinderen. Zonder moderne technieken en batterijen. Het is ontworpen om creatief na te denken, om problemen op te lossen en om sociaal-emotionele vaardigheden te gebruiken. Het is ook leuk speelgoed. Alles kan en mag. Verbeelding is het beste spel!

Hoe ziet de collectie van Melissa en Doug eruit?

De speelgoed collectie van Melissa en Doug bestaat uit verschillende categorieën op leeftijd.   De collectie 0-12 maanden bestaat uit zacht speelgoed van veelal van stof. Boekjes, zachte ballen, zachte blokken en knuffels. De collectie 1-2 jaar bestaat uit voornamelijk uit hout speelgoed. Puzzels, insteekvormen, stapeltorens,  speelsets en boekjes. De collectie 2-3 jaar bestaat uit spelletjes, houten blokken, keukenspeelgoed, en puzzels. De collectie vanaf 3-8 jaar bestaat ook uit spelletjes, knutselspullen, herbruikbare stickersets, speelsets, leer speelgoed, keuken benodigdheden.

Vanaf welke leeftijd is het speelgoed van Melissa en Doug geschikt?

Voor baby’s hebben ze zacht speelgoed en tot 8 jaar speelgoed van hout of ander materiaal.

Uit welke kleuren bestaat het speelgoed van Jouéco?

De kleuren van het speelgoed zijn mooi helder. Je merkt dat de nieuwere collectie wat zachtere kleuren heeft. Dit zijn een beetje de pastelkleuren. Dit is op dit moment in en je ziet het bij heel veel speelgoedmerken terugkomen.

Uit welke items bestaat het speelgoed van Melissa en Doug?

Melissa en Doug heeft een uitgebreid assortiment. Houten speelgoedauto’s, puzzels in verschillende leeftijdscategorieën, spelletjes, speelsets, boeken, keukenartikelen en artikelen om te knutselen.

Melissa en Doug speelgoed in de uitverkoop

Regelmatig wisselen we van assortiment en doen we speelgoed in de aanbieding om zo plaats te maken voor weer nieuwe leuke dingen. Voor aanbiedingen houd onze socials in de gaten en kijk anders op onze uitverkooppagina.

Meer informatie of contact?

Wil je wat advies of heb je een vraag bij het uitkiezen het speelgoed van Melissa en Doug of over ander speelgoed? Twijfel je of een item wel geschikt is voor je kindje? Neem dan contact met ons op. Ons mailadres is esther@BoetiekUniek.nl of bel ons op het nummer +31 620465727.

 

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.