Egmont Toys

Toont alle 2 resultaten

Egmont toys uniek speelgoed in vintage stijl.

Egmont Toys is een merk dat speelgoed ontwerpt en produceert sinds 1994.  Het is gevestigd in België. Een 100% Belgisch merk. Ze hebben intern een vaste ontwerpster Gaëtane Lannoy. Ze ontwerpt alles. Ze ontwerpt niet op de computer maar met potlood, verf en papier. Lekker ouderwets. De collecties worden wel in verschillende landen in Europa en Azië geproduceerd. Ze houden rekening met het milieu door luchtvracht te vermijden, gebruik te maken van gerecycleerd karton voor het verzenden. Zijn aangesloten bij FOST + en VALIPAC. Dit zijn recyclage organisaties. Bij het kiezen van materialen voor nieuwe producten kiezen ze voor materialen die een zo klein mogelijk impact hebben op het milieu.

Hoe ziet de collectie van Egmont toys eruit?

Dit merk richt zich op de leeftijdsgroep 0 tot 10 jaar. Het speelgoed heeft een vintage uitstraling en een hoge kwaliteit. Al het speelgoed is gemaakt om op een bepaalde manier het kind al spelend in zijn ontwikkeling te stimuleren.

Uit welke items bestaat de speelgoedcollectie van Egmont toys?

De collectie bestaat uit puzzels van hout en ook magnetische puzzels. Knuffels, poppen en poppenhuizen. Theeserviezen van porselein of tin. Sieradendoosjes met muziek. Klein speelgoed en ook nachtlampjes in verschillende soorten en maten. Een heel bekend nachtlampje is de paddenstoel.

Uit welke kleuren bestaat het speelgoed van Egmont toys?

Ik zelf vind dat het een mooi collectie heeft met veel verschillende kleuren maar altijd zacht. In een vintage stijl. Er mooi!

Egmont toys speelgoed in de uitverkoop?

Om te wisselen van assortiment is er regelmatig speelgoed in de aanbieding om zo plaats te maken voor weer nieuwe leuke dingen. Voor aanbiedingen houd onze socials in de gaten en kijk anders op onze uitverkooppagina.

Meer informatie of contact?

Wil je wat advies of heb je een vraag bij het uitkiezen van het speelgoed van Egmont toys of over ander speelgoed? Twijfel je over een item? Neem dan contact met ons op. Ons mailadres is esther@BoetiekUniek.nl of bel ons op het nummer +31 620465727.

 

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.