Kinderkoffers

Enig resultaat

Stop je knuffel in het kinderkoffertje en ga op avontuur

Ik ga op reis en ik neem mee. Je kent het spelletje wel van vroeger wij speelden dit spel heel vaak in de kleuterklas. Je moest dan onthouden van de hele kring wat ze gingen meenemen. Vond ik altijd heel erg leuk om te doen.

Als je met je kindje een weekendje weg gaat of uit logeren dan moeten er allemaal spulletjes mee. Een knuffel, een speen, een romper, een paar luiers. Je weet het wel. Even een nachtje logeren bij opa en oma. En dan denk je ineens dat je geen koffer hebt voor je kleintje.  Je gaat niet meteen een grote koffer aanschaffen natuurlijk. Daarom heb je ook van die leuke kinderkoffertjes waar je alle kleine dingen die je nodig hebt makkelijk in kunt stoppen. Zo voor een nachtje met een paar kleine spulletje is zo’n klein koffertje heel handig.

Wat is het voordeel van een Kinderkoffertje?

Het is een heel leuk item. Je kunt het koffertje laten personaliseren. Je kunt er een leuke tekst op laten plakken of een de stijl van het geboortekaartje. Of gewoon de naam van je kindje erop.  Je kunt er naast dat je er mee uit logeren kunt gaan ook mee spelen. Het kan makkelijk dienen als bed of als huisje voor je knuffels. Ook klein speelgoed kan je er makkelijk in bewaren. Ook haarknipjes of haar elastiekjes kan je er in bewaren.

Verder is het koffertje voor kinderen licht van gewicht. Als ze wat groter zijn kunnen ze het koffertje zelf dragen.

Ook is het natuurlijk een leuk item voor in de baby of kinderkamer. Luk om op een kastje te zetten.

De kinderkoffertjes die we in ons assortiment hebben zijn gemaakt van karton. Met een plastic handvat en ijzeren sluiting. Het assortiment kleuren is ruim. Wij verkopen deze koffertjes heel veel als kraamcadeau met en zonder de naam van de baby erop.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.