Lampen

Toont alle 2 resultaten

Baby nachtlampje: Zacht licht dat je babykamer verlicht

Een nachtlampje is een super toevoeging voor de baby of kinderkamer. Een hele donkere babykamer is niet fijn! Niet voor de baby maar ook niet voor jezelf. Als je je kleintje moet voeden dan kan je makkelijk het kamertje in om je baby uit de wieg of uit bed te halen. Het kleine lichtje geeft precies genoeg licht om alles te kunnen zien in de babykamer. Ook voor je baby is het fijn als ze iets meer zien om in de kamer rond te kijken.

Wat zijn de voordelen van een babynachtlampje?

Het kan heel fijn zijn voor het zicht in de babykamer als je baby huilt en als het gevoed moet worden in de nacht. Het kan de baby een gevoel van veiligheid geven. Ze zien steeds dezelfde dingen in hun kamertje en wennen daaraan.

Welke soorten babynachtlampjes zijn er?

Je hebt nachtlampjes die gewoon met een stekker in het stopcontact zitten maar tegenwoordig zijn er ook baby nachtlampjes waar alleen batterijen inzitten. Dat is heel makkelijk want dan kan je ze op elk gewenste plek neerzetten. Ook kan je de nachtlampjes makkelijk meenemen in je tas.  Als je  baby bijvoorbeeld een keer gaat logeren. Dan heeft je kleintje hetzelfde lichtje als thuis. Dit is natuurlijk heel erg fijn! Verder is een nachtlampje op batterijen natuurlijk ook energiezuinig.

Op dit moment heb je hele leuke nacht lampjes in allerlei vormen. Veel dierenvormen zijn populair. Bijvoorbeeld de vos of het Nijntje nachtlampje.

Dit is ook een leuk idee voor een cadeau. Niet alleen voor een babyshower of een kraamcadeau maar ook gewoon voor een verjaardag. Zeker leuk als je kindje helemaal gek is van een bepaald dier.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.