Dekens

Toont alle 2 resultaten

Babydeken het belangrijkste item van een babyuitzet

Een babydeken is een van de belangrijkste artikel van een babyuitzet. Een babyuitzet zijn eigenlijk alle spullen die je nodig hebt voor je baby. Het is heel belangrijk dat je je baby warm houdt en door een baby strak in een deken te wikkelen kan het ook een gevoel van veiligheid en geborgenheid geven.

Waar moet je op letten als je een babydeken koopt?

Het alle belangrijkste is dat je kijkt waar de baby deken van gemaakt is. Het materiaal moet geschikt zijn voor de babyhuid. Het mag niet irriteren, prikken of te warm zijn. Het fijnste is een deken van katoen dit is ademend. Wol is ook goed. Dit is een natuurlijk materiaal dat de warmte goed vasthoudt.

Let bij het kopen van een babydeken ook op het formaat. Een veel te grote deken in een wandelwagen of wieg is niet goed. Je kunt denken dat door het opvouwen van het deken dit probleem weg is. Deken te vaak opvouwen is niet goed want een te zware deken kan er weer voor zorgen dat je kindje het te warm krijgt. Neem je een te kleine deken dan kan je baby het weer te koud krijgen. Dus heel belangrijk om hier goed op te letten.

Een deken moet ook goed wasbaar zijn. Een babydeken is een artikel dat vaak gebruikt wordt en niet alleen in de wieg, ledikant of wandelwagen. Je kunt je baby er ook in leggen in de box of als je je kleintje net uit bad hebt gehaald. Doordat een deken zoveel wordt gebruikt kan het nogal eens vies worden. Door bijvoorbeeld melk dat een beetje gespuugd wordt. Dan is een wasbeurt geen overbodige luxe.

Is een babydeken als kraamcadeau een goed idee?

Dat is juist een heel leuk idee. Want een extra deken is altijd fijn! Laat de deken personaliseren met de naam van de baby. Zo ontzettend leuk! Gepersonaliseerde kraamcadeaus zijn zo gewild.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.