Verzorging

Als je mama bent geworden dan begint de verzorging van je kleintje. In het begin is de verzorging heel intensief, maar hoe groter je kindje wordt hoe minder. Want als het goed is kunnen ze steeds meer zelf doen. In deze categorie hebben we een kleine verzameling artikelen die helpen om het verzorgen van je kindjes zo makkelijk mogelijk te maken. We hebben aankleedkussenhoezen van tafelzeil, deze kan je dus met een natte doek afnemen. Heel makkelijk want dat scheelt weer tijd. Anders moet je weer een wasje draaien.

Ben je op zoek naar een badcape, badjas of poncho voor je kindje dan hebben we deze natuurlijk ook. Wil je deze artikelen personaliseren dan kan dat ook natuurlijk. Wij borduren de naam van je kindje met alle liefde hierop.

Ook aan de tere huid van je kindje is gedacht. We hebben leuke cadeauverpakkingen van het merk Naïf. De badartikelen zijn zo lekker! Eigenlijk zijn deze verpakkingen al een cadeau op zich. Heb je nog nooit kennis gemaakt met dit merk. Bestel dan eens de mini cadeauverpakking. Dan kan je eerst even uitproberen. Makkelijk toch?

Wij maken ook zelf kindertoilettassen. Deze worden gemaakt van stof dat overblijft. fijn dat we zo van onze restjes afkomen en dat we unieke artikelen kunnen maken.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.