Poncho's

Enig resultaat

Onmisbaar voor een dagje strand of zwembad: De zwemponcho

Onze zoon heeft er vroeger ook een gehad! Zo ontzettend handig! Eerst was het net een jurk en de jurk werd steeds korter met de jaren. Want echt hij heeft de zwemponcho echt jaren gehad. En nu gebruikt hij deze nog wel eens als handdoek. Wat niet echt handig is maar hij vindt van wel.

Wat zijn de voordelen van een kinder zwemponcho?

Het is het handigste kledingstuk als je naar het strand of zwembad gaat. Ook op de camping heel erg fijn! Als ze het even koud hebben bij het zwembad dat doen ze deze poncho om en worden snel weer warm. Je kunt je ermee afdrogen.

Er zitten geen knoopjes of onhandige sluitingen aan. Hup over je hoofd en klaar!

De zwemponcho zakt niet af want het blijft op je schouders hangen. Bij een handdoek gebeurd het nog wel eens dat deze afzakt als je dat niet wilt.

Een poncho voor het zwemen is lekker groot, het bedekt je hele lichaam en je kunt er zelfs je kleren onder verwisselen. Ben je bijvoorbeeld op het strand en je hebt je zwembroek nog niet aangedaan. Dan kan dit makkelijk onder de poncho en andersom natuurlijk ook. Ben je klaar met zwemmen? Doe dan je gewone kleren weer aan.

Wat ook nog heel leuk is. Poncho’s voor het zwemmen zijn er in veel verschillende kleuren. Ook heb je ze met dieren of andere bekende figuren erop.

Ook een ontzettend goed punt is dat een zwemponcho heel lang meegaat. Hangt het eerst tot aan de tenen. Geen probleem. Het groeit lekker met je kindje mee. Elk jaar wordt je kindje groter en lijkt de poncho kleiner te worden maar dat is natuurlijk niet zo!

Ook kan de poncho beschermen tegen de zonnestralen als je kindje aan het spelen is bijvoorbeeld op het strand.

Onze buurduurservice kan er een naam op borduren. Zodat als je in het zwembad bent je zeker weet welke poncho van jou is.

Een poncho voor het zwemmen is heel bruikbaar en zoo handig bij verschillende activiteiten!

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.