Blog gebreide babyslofjes

Gebreide baby slofjes om babyvoetjes lekker warm te houden!

Wat zijn gebreide babyslofjes toch altijd schattig! Je hebt ze in verschillende kleuren, in jongens en meisjes versies. Ik heb er echt een zwak voor! Ik moet altijd even bij de babyslofjes en schoentjes kijken.

Toen onze kinderen klein waren hadden ze ook altijd iets aan hun voeten. Eerst de lekker warm gebreide babyslofjes en later schoentjes. En je raad het al de slofjes en schoentjes moesten dan wel precies bij hun kleren passen!

gebreide babyslofjes babykamerfoto

Wat zijn de voordelen van gebreide babyslofjes?

Babyslofjes zijn er natuurlijk vooral om de voetjes warm te houden. Baby’s kunnen zichzelf niet altijd op temperatuur houden. Daarom dragen ze een mutsje en gebreide babyslofjes. Wat ook nog een voordeel is dat de gebreide babyslofjes niet zo snel uit gaan. Baby’s bewegen veel met hun armen en benen en daarom gaan ook altijd de sokken uit. Gebreide babyslofjes sluiten wat beter om de voetjes en blijven daarom beter aan. En dat verkleint weer de kans op koude voetjes. Door het gebreide patroon zijn de babyslofjes ook luchtig waardoor de kans op zweetvoetjes weer wordt verminderd. Dit is natuurlijk heel fijn. Want het babyhuidje is nog heel kwetsbaar en door zweet kunnen er smetplekjes ontstaan. Verder is het een babygift ook voor de smalle beurs.

Gebreide babyslofjes meisjes kraamcadeaus

Kan je gebreide babyslofjes geven als kraamcadeau?

Wij houden van kraamcadeaus die ook echt gebruikt worden en niet van die cadeaus waarvan je denkt wat moet ik daarmee. Of wat maakt het een herrie! Het is natuurlijk super leuk als je weet dat je kraamcadeau gebruikt gaat worden.  Babyslofjes zijn dus heel erg functioneel. En geschikt voor elk seizoen. Daarom zijn gebreide babyslofjes echt een goed cadeau om te geven als je naar een babyshower of kraamfeest gaat. Je kunt deze babyslofjes bij een geboortepakket voegen of enkel als kraamcadeau geven. Je kunt het heel mooi inpakken. In een mooi doosje of een doorzichtige folie zodat het een prachtig cadeau is om te geven voor een geboorte.

Gebreide babyslofjes  kraamcadeaus

Van welk materiaal zijn gebreide babyslofjes gemaakt?

Niet alle materialen zijn geschikt voor babyslofjes. Er wordt natuurlijk bij het maken wel rekening gehouden dat het voor baby’s is. Zo wordt er wel een goede keuze gemaakt. De beste babyslofjes zijn van wol of van katoen. Wij hebben zelf gebreide babyslofjes van biologisch katoen in ons assortiment. Dit is een graag gegeven kraamcadeau.

Gebreide babyslofjes zijn dus een goede keus als je een leuk, warm en functioneel kraamcadeau wilt geven als je naar een babyshower of kraamfeest gaat. Verder zijn babyslofjes leuke baby accessoires om bij  babykleding te combineren.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.