Blog gouden musthave als je kinderen hebt de Potette Plus 2-in-1 potje en toiletverkleiner

De nummer 1 GOUDEN MUSTHAVE als je kleine kinderen hebt!

Misschien kunnen jullie verschillende producten bedenken maar bij ons is dit echt een artikel dat GOUD is. Het heeft ook verschillende Awards gewonnen. Niet toen wij het gebruikten toen onze kinderen nog klein waren. Wij waren een van de eerste die dit unieke product hadden! Over welk gouden artikel hebben we het nu. Over de 2-in-1 potje en toiletverkleiner van het merk Potette Plus.

Niets vervelender als je net onderweg bent met de auto of met de fiets of je kindje moet al weer plassen. Dit geeft stress en soms ook wel wat gefoeter. “Je bent net geweest moet je nu al weer?” Zoeken naar een openbaar toilet in een stad of plaats waar je niet bekend bent is niet makkelijk. Misschien nu met tomtom wat makkelijker. Maar het blijft altijd zoeken en geeft stress.

Charissa onze dochter is geboren in 2007 en was snel zindelijk. In 2008 is dit potje en toiletverkleiner ineen op de markt gekomen. Ik werkte toen nog op het dagverblijf en daar hadden we een magazine. Daar was een rubriek met nieuwe artikelen die dan natuurlijk met baby’s en kinderen te maken had. Daar zag ik het instaan. Was nog wel een heel gedoe om er aan te komen maar uiteindelijk lukte me dat. De 2-in1 potje en toiletverkleiner ging overal mee naartoe. Op vakantie, als we een dagje weggingen en zelfs thuis gebruikte ik dit handige ding als wc brilverkleiner.

Blog gouden musthave als je kinderen hebt de Potette Plus 2-in-1 potje en toiletverkleiner met kids

Wat is eigenlijk de 2-in-1 potje en toiletverkleiner van het merk Potette Plus?

Het is eigenlijk een product dat je en als potje en als toiletverkleiner kunt gebruiken. Als je kindje nog klein is en nog niet op de wc gaat kan je eerst het potje gebruiken en als ze wat groter geworden zijn ook de toiletverkleiner.

 

Het heeft een klein en plat formaat. Als je het inklapt dan past het in elke rugzak en luiertas. Wil je het gebruiken dan klap je het uit op een heel makkelijke manier in een paar seconden. Helemaal niet moeilijk.

Boetiek Uniek Potette Plus overzicht potje en toiletverkleiner

Hoe werkt het potje?

Als je de staanders die naar binnen zijn geklapt naar beneden klapt dan kan je het gewoon in het gras zetten en plassen als je bijvoorbeeld in het bos bent. Je kunt er ook een biologisch afbreekbaar zakje inhangen die een pad in het midden heeft die wel 150 cc kan absorberen. Zelfs de luchtjes worden geabsorbeerd. Je kunt 3 zakjes tegelijk in het potje hangen zodat je weer tijd kunt besparen. De zakjes kunnen gewoon na gebruik in de prullenbak.

Hoe werkt de toiletverkleiner?

De toiletverkleiner past op elk toilet. Ik vind openbare toiletten echt vreselijk en zeker als die kleine kindjes zo wiebelig op de wc zitten. Soms vallen ze er bijna in. Daarom houden ze zicht altijd vast aan de bril. En dat is echt heel erg vies. Als je nu de toiletverkleiner op de wc legt dan kunnen ze zich vasthouden aan de toiletverkleiner. Dan zitten ze niet met hun kleine handjes aan de vieze wc en kunnen ze toch op het gemak zitten. Maar hoe maak je nu van een potje een toiletverkleiner? Je klapt de staanders nog verder uit en dan het je een wc brilverkleiner.

 

Boetiek Uniek potette plus 2-in-1 potje en toiletverkleiner voordelen overzicht

Wat zijn de voordelen van de Potette plus 2-in-1 potje en toiletverkleiner?

  • Je kunt het potje overal gebruiken. Je kunt het overal neerzetten. Door de rubberen staander blijft het stevig staan. Glijdt het niet weg.
  • Geen stress als je kind naar de wc moet al ben je 2 minuten onderweg.
  • Eigen vertrouwde pot of toiletverkleiner. Sommige kinderen vinden het fijn om eigen herkenbare spullen te hebben.
  • Past in bijna elke rugtas, luiertas en wandelwagenmandje.
  • Klein maar fijn, lichtgewicht.
  • Hoge opspat rand. Speciaal voor jongens!
  • Hygiënisch. Het is gemaakt van plastic en kan heel makkelijk schoongemaakt worden in een sopje. Zelfs de staanders kunnen eraf zodat het nog makkelijker gaat.
  • Bijgevoegde zakjes zijn van Biologisch afbreekbaar materiaal.

Wat ik eigenlijk ook nog wil zeggen. Waar je misschien niet meteen aan denkt als je aan een kraamcadeau denk is dit mooie product. Dat is ook begrijpelijk. We denken dan vaak aan zachte spulletjes met fijne zachte kleuren. Zoals gebreide slofjes, zachte boxpakjes, warme dekens of gepersonaliseerde babyartikelen. Dit is eigenlijk ook echt een heel mooi kraamcadeau. Ze krijgen al zoveel en vaak alleen maar dingen die je meteen kunt gebruiken. Hoe leuk is het nu als je juist iets geeft dat pas op de langere termijn gebruikt kan worden en waar ze dan ook nog eens jaren en jaren plezier van kunnen hebben!

Toen onze kinderen er te groot voor waren heb ik de Potette plus 2-in-1 weggegeven en ook zij hebben er gebruik van gemaakt tot dat zij het niet meer nodig hadden. Zo hoor je dat je het ook weer door kunt geven. Zo’n goed product is het!

Eigenlijk is de conclusie dat je je leven als ouder gewoon een stukje makkelijker kunt maken met de aanschaf van deze GOUDEN MUSTHAVE!

 

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.