Blog Badcape met naam

Nummer 1 favoriete kraamcadeau: Badcape met naam

 

Wat is een badcape?

Een badcape is een item die zeker op de babylijst staat. Want het is echt een onmisbaar als je een baby hebt! Een badcape is een eigenlijk een vierkante lap stof met in een van de hoeken een driehoek genaaid. Dit is de capuchon. Bijna altijd gemaakt van katoen. Van hydrofiel stof of van badstof zijn de meeste badcapes gemaakt omdat deze stoffen goed vocht op nemen.

Waar gebruik je een badcape voor?

Een badcape wordt meestal gebruikt tijdens het in bad gaan. Als je baby in bad is geweest dan kunnen ze heel snel afkoelen. Dan kan je je baby snel in een badcape wikkelen. Er zitten geen mouwen aan dus baby erin leggen en meteen dichtvouwen. Dan trekt meteen het vocht in de badcape. Droog je baby dan af met een hydrofiele doek. Dit is wat dunner materiaal. Dit is juist ideaal om tussen de huidplooitjes alles goed droog te maken.

Wat is de afmeting van een badcape?

Dat zitten kleine verschillen in. Er zijn extra grote, deze zijn 100cm x 100cm. Maar er zijn ook badcapes die 75cm x 75cm zijn. Wij verkopen de badcapes van het merk Funnies en deze zijn weer 80cm x 80cm. Eigenlijk is bij de aanschaf van een badcape niet de afmeting belangrijk maar wel waar deze van is gemaakt. Moet wel goed het vocht op kunnen nemen.

badcape met naam in cadeauverpakking

Waar kan je een badcape allemaal voor gebruiken?

Eigenlijk is het een heel handig item. Dit niet alleen tijdens het in bad gaan gebruikt kan worden. Even een kleine lijst waar je de badcape nog meer voor kunt gebruiken.

  1. Bad: tijdens het in bad gaan
  2. Consultatie bureau: als je even moet wachten bij het consultatie bureau kan je baby snel last hebben van tocht en kou. Dus is het gewoon makkelijk om je baby in een badcape te wikkelen.
  3. Babyzwemmen: Na het zwemmen als je naar de kleedkamer loopt dan is een badcape echt heel erg fijn!
  4. Strand: ga je in de zomer een dagje naar het strand dan kan je je baby daar goed in inwikkelen. Beschermd tegen zon en wind.
  5. Spelen: Ben je op visite en hebben ze daar geen box of boxkleed. Leg je baby op de badcape.
  6. Spugen: Leg je baby na het drinken op de badcape in de box. Spuugt je baby nog wel eens dan wordt het boxkleed niet zo snel vies.
  7. Slab: Heb je even geen slab voor handen dan kan je ook een badcape gebruiken.

Hoe lang gebruik je een badcape?

De eerste twee levensjaren van een baby gebruik je de badcape heel erg intensief. Daarna zijn ze vaak te groot om er nog echt op te liggen. Wel kan je de badcape dan nog steeds gebruiken als handdoek.

Kraamcadeautip: Badcape met naam

Badcape met naam als kraamcadeau

Zoals hierboven te lezen is is een badcape echt een heel fijn item. En daarom is het ook het meest bestelde kraamcadeau in onze webshop. Een dat is dan de badcape met naam. Personaliseren van baby- en kinderartikelen is echt heel erg in op dit moment. Wij hebben ook verschillende artikelen met naam. Verschillende gevulde koffertjes met naam, handdoeken met naam, badjassen met naam en knuffeldoekjes met naam. Wil je dus een kraamcadeau geven waar echt heel veel gebruik van gemaakt wordt? Kies dan de badcape met naam. Er is nog een item die niet meteen vanaf baby gebruikt kan worden maar wat ook een item is dat je echt moet hebben! Lees ons blog hierover. De nummer 1 GOUDEN MUSTHAVE als je kleine kinderen hebt!

badcape met naam kraamcadeau voorbeelden
De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.