Kraamcadeau

Niets leuker als je hoort van een zwangerschap op je werk om een zakelijk kraamcadeau te geven. Een gepersonaliseerd zakelijk kraamcadeau wordt vaak gekozen om te geven.

Wij maken voor verschillende bedrijven een op maat gemaakt zakelijk kraamcadeau. Dit hebben we in overleg gedaan. Elk bedrijf heeft natuurlijk weer andere wensen en ook een ander budget. We sturen de kraamcadeaus meteen naar de kersverse ouders met een kaartje naar wens.

We hebben kraamcadeaukoffertjes. Dit zijn koffertjes met badjas, badcape, slab en knuffel. Dit in verschillende samenstellingen. Het ene bedrijf wil dit en de andere wil dat.

Wat ook een mooi zakelijk kraamgift is de gevulde toilettas. Dit is een handgemaakte kindertoilettas die we vullen met een mooi cadeausetje van Naïf. Zo’n waardevol kraamcadeau om zakelijk te geven.

De koffertjes zijn de wat grotere cadeaus net zoals de gevulde kindertoilettassen. We kunnen ook kleine zakelijke brievenbuskraamcadeaus maken. Bijvoorbeeld een rompertje met naam.

Wil je een kraamcadeau met het logo van je bedrijf? Veel is mogelijk bij ons.

Wij maken dus zakelijke kraamcadeaus op maat. Dus wil je een kraamkado op je werk geven aan een collega. Geef dan een zakelijk kraamcadeau. Laat ons er een naam op borduren of bedrukken om het nog persoonlijker te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.