Zakelijk

Creëer een blijvende indruk met een zakelijk geschenk

In het bedrijfsleven draait alles om relaties en om het onderhouden hiervan. Om een goede indruk te maken zijn relatiegeschenken van onschatbare waarde.  Je kunt natuurlijk een pen of een notitieblok met logo geven.  Maar het is veel leuker om iets te geven dat gepersonaliseerd is. Een op maat gemaakt cadeau laat zien dat er aandacht aan is besteed, dat je moeite hebt gestoken in het vinden van een cadeau.

 

Welke soorten zakelijke relatiegeschenken zijn er?

 

Zakelijk Verjaardagscadeau

Je kunt een cadeau geven als er iemand jarig is. Dit kan gewoon een medewerker zijn of medewerkster. Dit is heel erg dichtbij. Leuke mok met een tekst of een handdoek met naam. Ook kan je dit natuurlijk voor een relatie doen.

Zakelijk Kraamcadeau

Als er iemand zwanger is dan kan je een zakelijk kraamcadeau geven. Dit is niet alleen voor een vrouw maar kan ook aan een man gegeven worden. Er zijn veel leuke iedereen. Wij maken voor een aantal bedrijven leuke gevulde koffertjes of gevulde toilettasjes als kraamcadeau. Wij krijgen hier leuke reacties op. Ze worden zeer gewaardeerd omdat we de naam van de baby erop borduren bij het ene pakket en het andere pakket wordt door ons zelf gemaakt. Persoonlijker kan het niet.

Zakelijk huwelijkscadeau

Gaat er een medewerker of medewerkster trouwen dan kan je een mooi cadeau geven. Handdoeken met Mr en Mrs of gewoon de nieuwe achternaam. Champagne glazen met initialen en champagne is ook een super geschenk om te geven.

Wat wel belangrijk is bij het kiezen van een zakelijk relatiegeschenk is het budget. Niet iedereen heeft natuurlijk hetzelfde budget. Wij kunnen in overleg een mooi zakelijk cadeau voor jullie maken.

 

De waardering van www.boetiekuniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.